Jacqueline de Vries en het LCS

Al gedurende mijn jeugd lopen er twee sporen door mijn leven, aan de ene kant de creatieve ondernemende kant en de andere het spoor dat er meer is aan bewustzijn en mogelijkheden welke diepere vervulling en verlichting geven in een mensenleven. Zeg maar de spirituele kant van het leven.

Deze beide sporen vonden altijd hun weg in en door mij en werkte als diepere ondersteuning voor zowel mijn persoonlijke als zakelijke leven.
Uiteindelijk resulteerde dit 5 jaar geleden, na twee andere ondernemingen te hebben afgesloten, in het opzetten van het Lichtcentrum Schellingwoude, een centrum waarmee een plek voor bewustwording, persoonlijke en spirituele ontwikkeling geboren werd.

Al lange tijd ben ik dus al bezig met het ontwikkelen en het verruimen van mijn bewustzijn waardoor ik me steeds met diepere lagen in mij zelf kan verbinden. Wat geeft dat ik ook steeds een diepere vervulling ervaar en waar ik mijn kracht uit haal. Het creeëren van mijn eigen leven zie ik als een steeds terugkerende uitdaging. Het betekent niet dat er geen tegenslagen meer zijn, alleen hoe je daar mee verhouden kan is anders geworden. Het accepteren van wat zich voordoet en daar elke keer weer ja tegen te zeggen is altijd weer de uitdaging. Het op steeds dieper lagen overgeven en vertrouwen in het Licht en dit ervaren als een liefdevolle ondersteuning is voor mij een keuze en uitdaging om me steeds (opnieuw) mee te verbinden.

Licht staat voor mij als bron van het bestaan en het werken hiermee komt terug in het werk en de meditaties die ik geef. Vele andere studies gingen hieraan vooraf en hebben meegespeeld in de vorming van wie ik nu ben en de trainingen die ik nu geef. Voor meer informatie kijk hier.

Mijn interesse ligt op dit moment bij de verticale en horizontale verbinding.
Het werken met (Familie) Opstellingen, het (ziels) veld en de wereld van de Kwantum fysica. De wetenschappelijke achtergrond, theorie en ontwikkelingen die steeds meer bewijs leveren dat er een Kwantum veld is waarmee we kunnen werken hoe we allemaal uiteindelijk verbonden zijn met elkaar familie en voorouders, maar ook met hogere lagen en dimensies met al hun niet altijd zichtbare werkzame energien. Tegelijk is er altijd het Hier en Nu op de aarde waar we leven en Mindfulness geeft me daar een belangrijke verbindende ondersteuning in om het leven in aandacht toe te passen.

Voor mij komt met het LCS veel dingen samen, mijn inspiratie en creativiteit, bewust zijn, spiritualiteit en mijn liefde voor vormgeving. 

Momenteel geef ik in het LCS o.a. de Mindfulness meditatie training, individuele Spirit Coaching sessies en de open meditatie avond.
In samenwerking met Lucie van der Linden organiseren we samen workshops met diverse themas waarin we werken met Lichaamswerk, Opstellingen, Meditatie en Klank en Heling.

Verder geef ik de Awakening Your Lightbody meditatie opleiding voor geintereseerden. Deze training helpt je om door middel van het werken met Licht en energie een kwantumsprong te maken in het verruimen van je bewustzijn.
Kijk hier voor meer informatie.

Samenwerken met anderen op basis van gezamenlijke interesse en energie ervaar ik als inspirerend en waardevol, het geeft altijd een meerwaarde aan het geheel. Daarom is de ruimte ook te huur voor docenten van buitenaf die passen in de visie van het LCS.
Hun aanbod vind je terug in de diverse aangeboden workshops. Voor een recent overzicht kan je kijken op de Agenda.

Het Lichtcentrum is voor velen een prachtige inspirerende plek met een hele speciale energie die groeit door alle groepen die hier hun licht achterlaten en daarmee de vibratie steeds meer helpen te verhogen.
Mijn doel met het LCS is om meer mensen in contact te brengen met hun eigen inerlijke kracht, licht en liefde in zichzelf en om zich heen.


Welkom bij het LCS!

Jacqueline de Vries


P.S. De (niet te lezen) tekst van het bordje op de eerste foto is een gedicht van Hans Andreus:

"Gelukkig dat het licht bestaat
en dat het met me doet en praat
en dat ik weet
dat ik er vandaan kom,
van het licht of hoe dat heet"