Welkom bij het Lichtcentrum Schellingwoude (LCS)

Het Lichtcentrum in Schellingwoude is een oase van sfeervolle inspiratie en licht, gelegen op de Schellingwouderdijk aan het IJ in Amsterdam Noord.
De activiteiten die er plaatsvinden rond zingeving, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, verdieping en creativiteit dragen bij aan de verrijking van het leven.

Op deze website vind je een gevarieerd aanbod aan cursussen trainingen en workshops gegeven door een divers aantal trainers en docenten. Voor een overzicht hiervoor kun je kijken onder Meditatie, Yoga, Workshops en op de Agenda.

De volgende Mindfulness meditatie training start op dinsdagavond 2 September.

 
Verder is er in het LCS regelmatig de bijzonder communicatie workshop Speaking Circles "Spreken vanuit je Hart" door Stef de Beurs. De Reiki Opleidingen verzorgd door Nicola Romme van Atlas Reiki.
 
Verder zijn er op maandag en donderdag avond en woensdagochtend Yoga lessen en op dinsdagochtend is er de inspirende NIA technique, een spirituele dans workout van Sukhania.
 
Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Schrijf je dan in voor de maandelijkse Nieuwsbrief door hier te klikken.

Op zoek naar individuele begeleiding? kijk hiervoor onder Spirit Coaching.
 
In onze winkel vind je tevens een aanbod van mp3 meditaties voor je eigen persoonlijke ontwikkeling die je snel kunt downloaden! Tevens is er een aanbod van speciaal geselecteerde inspirerende boeken voor meer inzicht en bewustwording.

Het is ook mogelijk om onze mooie ruimte op deze fijne lokatie te huren per dag of dagdeel voor workshops en trainingen. Meer informatie? kijk dan hier!

Kijk rustig rond op de site en wees welkom!
 
 In samenwerking met uitgeverij Rubinstein is er een Mindfulness Cd luisterboek verschenen "Hier en Nu Mindful mediteren" door Jacqueline de Vries.
Een 77 min. durende CD met 6 begeleide meditaties met de basisbeginselen van mindfulness en aandachtstraining.
Deze is verkrijgbaar in onze webshop voor € 10,95