T.O.M

Basis training Touch of Matrix

Touch of Matrix is ontwikkeld door Gunther de Jong.
Hij integreert een aantal energieprincipes uit deze tijd tot een effectieve healingsmethode.
Om deze healingsmethode te leren hoef je geen ervaring of praktijk te hebben.

Om ons heen zijn energievelden. Die energievelden beinvloeden we dagelijks met onze gedachten intenties en ervaringen uit onze geschiedenis. Via deze energievelden zijn we met elkaar verbonden.
Door je met de informatie van jouw energieveld te verbinden kan die informatie "gelezen" worden en  belemmerende informatie los gelaten worden.
Door je bewust of onbewust te verbinden met die informatie en overbodige oude informatie op te schonen kunnen er verrassende dingen gebeuren en veranderingen plaats vinden op een eenvoudige manier in een korte tijd.

Touch of Matrix is een heel aardende healingsmethode. Hij zet je steviger op de aarde neer en geeft meer levensruimte. Dat gebeurt door je te verbinden met je kern en het loslaten van overbodige geworden oude ballast zonder dat je altijd hoeft te weten hoe en wat precies de oorzaak is.

Iedereen slaat stress en spanning op in spieren, gewrichten, organen en weefsels.
Door de spanning los te laten van de verouderde informatie verandert de energie doorstroming en ontspant het lichaam zich.
Door die ontspanning kun je een heel andere houding krijgen, je voeten anders afwikkelen, op een andere manier gaan lopen of anders op je voeten gaan staan.

Pijn of een emotie die er al jaren zat kan ineens verdwijnen.

Touch of Matrix is ook een heel effectieve methode om het lichaam uit te "lijnen" zodat de samenwerking tussen en de houding van heupen, bekken, ruggenwervels, enkels, voeten, knieën, schouders, hoofd en nek weer makkelijker verloopt en klachten in die gebieden kunnen verminderen of verdwijnen.

Touch of Matrix kan helpen bij veel lichamelijke maar vooral ook emtionele en psychische klachten.

Het loslaten van oude vaak onbewuste overtuigingen of van overbodige ballast die niet eens van jou hoeft te zijn kan een heel ander gevoel van leven geven.

Net als Quantum Touch is Touch of Matrix makkelijke te integreren met andere healingstechnieken en toe te passen in een praktijk. Nu te volgen in het Lichtcentrum Schellingwoude in Amsterdam Noord

Trainer : Tonny Matthijssen
2 dagen van 10 -17 uur
Kosten 325 euro inclusief 21 % BTW
Datum: T.O.M.  1  Basis workshop Touch of Matrix 9-10-11 Mei 2014

Aanmelden via www.quantumhealing.nl