Engelen energie

Engelen zijn al sinds mensenheugenis in onze wereld aanwezig, in alle religies komen ze voor en er zijn veel afbeeldingen van ze gemaakt. Ze zijn beschikbaar voor ons, er zijn er zeer veel en ze willen graag je helpen en ondersteunen in onze levens , het enige wat je hoeft te doen is er om vragen en je open te stellen.

Engelen stralen met het Licht van Liefde dus een fysieke vorm hebben ze niet. Er zijn verschillende manieren om ze te ervaren, die voor iedereen anders is. Hun energie leren voelen kan al een bijzondere ervaring zijn.
Engelen zullen je nooit dwingen maar laten je vrij , dus als er een boodschap is die zegt dat je iets moet kan die nooit van een engel zijn. Je herkent de boodschappen als die gepaard gaan met een liefdevol gevoel.
De energie in de ruimte verandert als er een engel aanwezig is, je kan een energie voelen veranderen en het ervaren als een kippevel gevoel op een prettige manier en wanneer ze je omhelzen voel je een onaardse liefde.

De manier om contact op te bouwen met engelen is om steeds beter je geest leren leeg te maken om de boodschappen te ontvangen. Je kan dit doen door mediteren en in stilte te zijn. Het vraagt van je om de intentie te hebben om je bewustzijn te verheffen en je te openen vanuit je hart. Het zal je dan snel helpen voorbij barrieres te komen en je helpen te zuiveren en loslaten van oude beperkende overtuigingen die je niet langer meer nodig hebt.

Het is tijd om je leven te ervaren vanuit een breder perspectief, je bewustzijn te verruimen en een diepere dimensie in je leven te gaan ervaren, Zij staan naast je om je de weg te wijzen en je te laten voelen hoeveel liefde ze je te geven hebben. Het enige wat jij hoeft te doen is je te openen en het te ontvangen.

 

 

Engelenenergie 7 December 2014
 

Vanuit de lichte en liefdevolle energie die de Engelen brengen gaan we door middel van geleide meditaties, opstellingen en diverse (speelse) oefeningen ons openen om deze energie te ervaren.

Op deze dag maak je contact met je eigen persoonlijke (bescherm) Engel. Je ondergaat een Engelen healing vol zuiverende liefde en ondersteuning zodat je weer vol energie  op je pad verder kan gaan.

Je neemt je je ervaring van die dag mee, zodat je die kan toepassen in je dagelijkse leven.

Deze dag wordt gegeven door Jacqueline de Vries.

“De intentie vanwaar uit ik deze dag geef is mijn liefde en vertrouwen in deze lichtwezens, en mijn ervaringen met wat ze kunnen betekenen in het leven”.

Datum:  7 December 2014

Tijd:13.00 tot 17.30

Prijs: € 49,- incl. koffie, thee etc. en gratis Engelen heling meditatie op Mp3
Kom je met zn 2 en dan betaal je €39,- pp.
Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie: info@lichtcentrumschellingwoude.nl

Ervaringen van deelnemers:

Ik vond de ontvangst, de sfeer en de ruimte erg fijn.
Heb de dag ervaren als een echte dag om bij mezelf te komen/ zijn en dat ook te kunnen delen met lieve mensen om me heen.
De meditaties waren fijn om te ervaren, de ene keer intenser dan de andere.
Ook is het heel mooi om te voelen/ weten dat er engelen zijn en dat ik ze kan vragen wat ik wil.
Wat mij het meest ontroerde was de boodschap: het geeft niet hoe je ons noemt, we zijn er en we zijn allemaal een.


Ik moet zeggen dat ik me sinds zondag erg fijn, rustig voel.
Hopelijk kan ik het gevoel nog een enige tijd vast houden. Het geeft me een goed gevoel dat ik
gewoon weet dat mijn engel bij me is en dat ik zijn aanwezigheid voel als ik ook maar even aan hem denk.
Het was echt een bijzondere aangename dag. zeker voor herhaling vatbaar.
Ik voel me herboren.