Awakening Your Lightbody

Awakening Your Lightbody is een meditatie training die je brengt op een pad van Licht. Als je toe bent aan een volgende stap in je spirituele ontwikkeling en transformatie dan geeft deze cursus je de mogelijkheid tot een versnelde spirituele groei.
 Je leert in de cursus jezelf en je bewustzijn te verruimen, met de energie van Licht te werken en dit toe te passen in je leven. 
Je creeert een hoger veld van energie in en om je heen wat je in contact brengt met je hogere Zelf, Ziel en andere dimensies.


Je leert in totaal 7 vibrerende energie centra’s en 3 Lightbody centra's. Door de 7 vibrerende energie centra te openen in jezelf breng je energetische stroming aan op meerdere lagen van wie je bent, zowel op fysiek als mentaal en emotioneel gebied. Je leert de subtiele energie van de centra's te ervaren en komt meer in contact met je Ziel en het Licht in en om je heen. De 3 Lightbody centras verbinden je persoonlijkheid met je Ziels energie en hogere dimensies. Ze verhogen je trilling zodat je je Ziels energie wat een hogere trilling heeft, meer op aarde kunt neerzetten.

Door de zorgvuldig opgebouwde structuur van de Awakening is het bereiken van de hogere dimensies van Licht makkelijker toegankelijk en biedt het een gedegen basis voor verdere spirituele ontwikkeling en creëer processen.

De cursus bestaat uit zes blokken van elk een middag waarin je leert om de centra’s in jezelf te openen. Op elke middag doen we 4 a 5 meditaties. Thuis oefen je verder met de rest van de meditaties die je kan downloaden vanaf de toegestuurde link. Per blok zijn er 12 meditaties.

De cursus is in Nederland gebracht door John Kalse en in Amerika ontwikkeld door Duane Packer en Sanaya Roman onder leiding van hun gidsen Orin en DaBen. Inmiddels ervaren vele mensen over de hele wereld de Lightbody energie als een onderdeel van hun leven.

Wat is precies nu je Lightbody?
Je lichaam bestaat uit meerdere lagen dan alleen maar de fysieke, je hebt een een emotineel, een mentaal lichaam en je etherische lichaam. Samen vormt dit je aura. Chakras zijn energiecentras in je lichaam die een verbinding maken met je andere lichamen, ook meridianen werken daarop door. De Lightbody centra zijn nog subtieler en zijn van een hogere vibratie dan je chakras en vibreren meer met je Ziel.
Jij bent een onderdeel van je Ziel hier op aarde. Door de verbinding met je Ziel weer te optimaliseren door de centra te activeren, krijg je meer inzicht in je oorspronkelijk levensdoel waarvoor je gekozen hebt om op aarde te zijn. Vreugde en liefde van je ziel brengen meer kwaliteit in je leven.

De Awakening your Light body bestaat uit 6 blokken:

1. Een krachtige basis neerzetten
2. Je hartcentrum openen
3. De hogere centra activeren
4. Afstemming en verfijning
5. Ontwaken van je Lightbody 
6. Een Bron van Licht worden.

In het eerste blok verstevig je je basis door de eerst drie centra te activeren. Daarmee leer je de juiste energie uit je omgeving te halen en ook te reguleren. Je brengt stroming aan in je emoties en in je fysieke lichaam. Wanneer je de centra leert te integreren in je leven ontstaat er meer ontspanning, stabiliteit en persoonlijke kracht.

In het tweede blok gaan we het Hartcentrum meer openen. Je leert de energie in je omgeving te benaderen vanuit compassie en liefde. Je leert neutraal te blijven in moeilijke situaties waar je anders in mee zou worden gezogen. Er ontstaat een contact met je eigen innerlijke kracht om jezelf te helen en om anderen te helen op een manier die jou energie geeft in plaats dat je er moe van wordt.

In het derde blok gaan we meer aan de gang met het mentale lichaam, het gebied van je denken. Er worden weer drie centra geactiveerd en deze brengen hier een verfijndere energie. Je gedachten worden kalmer en rustiger en helderder. In dit blok maak je een reis naar je vorige levens en verbind je je met je meesterschap. Je leert je nog meer gewaar te worden van de subtiele energieen in en om je heen welke leiden naar een verruiming van je bewustzijn. Het kan je diepere inzichten geven en je creativiteit bevorderen.

In het vierde blok integreer je de centra op een diepere laag. Je brengt ze nog meer in balans en stroming waardoor je meer harmonie in al je lichamen brengt. Je opent je meer voor het contact met je hogere Zelf en je gids. Dit blok is als voorbereiding naar het ontwaken van de drie Lightbody centra en maakt je klaar voor de kwantum sprong.

In het vijfde blok leer je de eerste twee Lightbody centra en bereik je de hogere dimensies. Je ervaart een veruimd bewustzijn en een dieper contact met je Ziels energie. Je opent je op een nog dieper laag in je hart waardoor je compassie, liefde voor je omgeving en jezelf toeneemt. Je reist naar andere dimensies en ervaart nieuwe perspectieven.

In het zesde blok leer je het derde Lightbody centrum wat een directe verbinding met het hogere Licht geeft. Je leert Licht te ontvangen en er in te zijn en mee te werken. Je ervaart eenheid met Al wat is wat een gevoel van thuiskomen kan geven. Je hebt je Lichtlichaam ontwaakt!

Voor wie?
Het eerste criterium is dat je een Ja voelt bij wat je leest en je je geroepen voelt. Je kan instappen als je enige ervaring hebt op het spirituele pad of als je al langer bezig bent met mediteren. Iedereen heeft zijn eigen proces en het licht werkt voor iedereen door waar hij of zij op dat moment mee bezig is.

Door het werken met Licht kunnen er oude zaken worden aangeraakt die naar boven komen. Een open houding en acceptatie is erg belangrijk door acceptie lost je weerstand op waardoor het er mag zijn,  het mag bestaan en op mag lossen n het Licht.

Je kan met je aandacht naar binnen gaan en contact maken met je hogere Zelf, het wijze deel in je om te vragen of dit het juiste moment is.
De volgende vragen kunnen je ook verder helpen:
Begeef je je al een tijdje op het gebied van spirituele groei?
Ben je gevoelig voor energie? Sta je open voor het werken en mediteren met energie?
Voel je je aangetrokken tot meditatie, het ontwikkelen van helderziende vermogens, of andere dingen die je bewustzijn uitbreiden?
Is het vinden van en het leven van je hogere doel belangrijk voor je?
Sta je open om nieuwe dingen te onderzoeken? Ben je bereid los te laten wat niet langer je hogere goed dient?
Ben je een beetje zelfstandig en creatief? 
Vertouw je op je innerlijke leiding en handel je ernaar?
Heb je om leren gaan met emoties die boven kunnen komen als je bezig bent met groei?
Zie je het goede dingen in je ervaringen?

 

In de meditaties wordt gewerkt door middel van geleide meditaties en er worden klanken gemaakt die behoren bij de centra. De klanken geven een resonantie die je helpen om de centra nog beter te ervaren. We doen vooraf en tussendoor lichamelijke oefeningen en dans om het fysieke lichaam meer te openen.
Er wordt uitleg gegeven over de centra en je wordt begeleid in het proces. Je kunt na de meditatie je ervaring delen of opschrijven en is er de ruimte om vragen te stellen. Verder ontvang je tijdens de cursus een werkmap en elk blok ontvang je weer nieuwe teksten en mp3 meditaties behorend bij het resp. blok.

Ik ondersteun je gedurende de hele cursus op afstand door opgezette tijden licht transmissies naar je te zenden.

De cursus is in principe als een geheel opgezet maar er is ook in overleg de mogelijkheid om het per blok te doen. Verder kan deze cursus ook op maat worden aangeboden als je zelf een groepje hebt van minimaal 3 mensen. Individueel volgen is mogelijk na overleg.

Tijd: 6 vrijdagmiddag van 13.00-17.00 Inloop vanf 12.30 voor alle blokken en 1 vrijdagmiddag als terugkom middag.

Bijdrage:  €100,- per blok incl. 21 % BTW, werkboek/tekst  en 12 mp3 meditaties per blok (totaal alle blokken 72 meditaties) thee ,koffie. + Gratis terugkom middag na de 6 blokken. Bij betaling in een keer voor alle zes de blokken €550,-

Datum: start van Blok 1 bij voldoende deelnemers is 31 Oktober 2014, opvolgende data voor de andere blokken in overleg.

De Awakening Your Lightbody meditatie training wordt gegeven door Jacqueline de Vries 

 
Voor meer informatie of aanmelden : 
Klik hier om je aan te melden.
Stuur een email voor meer info naar info@lichtcentrumschellingwoude.nl 
Bel Jacqueline de Vries  op 06-27058125.

 

Na de Awakening Your Light body:
De Awakening is een afgeronde cursus waar je veel mee kan. Je leven zal bewuster, vreugdevoller en lichter zijn. De energie die je hebt leren kennen en de lagen van bewustzijn zijn echter levend en stromend en zullen zich met de mate van jou ontwikkeling kunnen blijven verdiepen. Als je er verder mee wilt zijn er mogelijkheden om de vervolgcursus Self Exciting te volgen. 


Radiance: Self Exciting      Building Your Lightbody
Dit is het vervolg op de Awakening Your Lightbody en biedt je een verder gaand proces van bewustwording om je Licht lichaam te blijven onderzoeken en te verdiepen. Self exciting is een staat van zijn waarin je de gelegenheid krijgt al je energieen, gedachten, de dingen die je doet en alles wat je bent,  bij te laten dragen aan je stroming en je door stroming (flow) te laten dragen.

Deze staat ken je al, b.v.als alles goed gaat en vanzelf gaat (flow) en je met iedereen verbonden voelt. Als je in een staat van Self exciting bent dan krijg je energie en ben je in een moeiteloze toewijding. Van uit deze staat bereik je een punt van waaruit alles bijna magisch vanzelf gaat. 

Self exciting is een essentiele vaardigheid waarin je het gereedschap krijgt om meer van energie te leren begrijpen, je meer ondersteund voelt, mee kan stromen en een staat van perfectie kan ervaren. 

De self exciting bestaat uit 4 delen en bestaat uit totaal 24 meditaties.
Deel 1. Een stabiele basis creeeren.
Deel 2 .Een solide Licht worden.
Deel 3. Het begin van Self exciting.
Deel 4. Self exciting staten van bewustzijn bereiken.

De Self exciting cursus wordt gegeven in 2 dagen van 10.30-17.00 Datum is nog nader te bepalen.
Bijdrage: € 250,-  incl BTW, incl werkmap, meditaties, koffie, thee, lunch.
Docente: Jacqueline de Vries 
Klik hier om je aan te melden, of mail voor meer informatie naar info@lichtcentrumschellingwoude.nl


Gedurende de cursus ervaren we gezamenlijk per dag 5 tot 6 meditaties, de rest doe je thuis op eigen gelegenheid.
Na deze cursus ben je gekwalificeerd om de Awakening Your Lightbody docenten opleiding te gaan doen of om verder deel te nemen aan andere Lightbody vervolg cursussen.